måndag 8 juni 2015

Terror i Rosenbad


Till Regeringskansliet

Tänk, när konfliktforskare och sakkunskap världen över förutom svenske LundSkåneexperten anser att det pågår ett världskrig mellan IS och liknande områden mot Västvärlden och liknande stater – DÅ jobbar Svenska omdömeslösa politiker med subjektiva gravt politiska Mona Sahlin för att ge IS-mördare och våldtäktsmän förtur till jobb och arbete och terapisamtal (inkl massage?) när de återvänder från IS-mördarsysselsättningen.

OCH alla, även naiva politiker i Sverige, inser att det aldrig kommer att vara möjligt att lagfästa och bevisa återvändarnas skuld inför domstol.
MEN Mona Sahlin och Annie Lööf och Centerpartiet planerar för att ”återinföra” mördare och våldtäktsmän i samhället!?? Det är så otroligt att den vanlige normale svensken inte tror det han hör. Precis som den synnerligen mest respekterade sakkunnige på terror i Europa ruskar på huvudet åt svensk politik angående terror i den svenska teven. Visst är väl Sverige fantastiskt!

Som en självklarhet skall återvändare veta i förväg att om de reser ut får de inte återvända till Sverige. Passet skall återtas och livslång utvisning skall gälla. Smyger våldtäktsmännen och barnamördarna in i Sverige skall de helst arkebuseras. Det där är ingen diskussionsfråga. Det är självklarheter.

Till Folkpartiet, Jan Björklund, Socialdemokratiska partiet, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna, utrikesdepartementet, Justitieministern, Civilminstern, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, landsorganisationen med Herr Petter, LO, Riksdagens statliga ledamöter, MittMedia, Opinion-SVT. Studio-ett, SR, Smålandsposten, Hallands nyheter, Bohuslänningen, METRO, Stockholms stadshus.
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.