torsdag 11 juni 2015

Osman Bilan nya moderaterna



 

Till Expressens Bilan Osman och Nya Moderaterna.

Du har ingen anledning att vara rädd Bilan som du skriver  i senaste kolumnen i Expressen! Är du rädd skall du dra och lämna landet du lever i, ta dig till en omgivning du trivs i. Det gjorde jag när jag levde i Somalia och gränsområden. Då hade vita anledning att vara rädda för sina liv. Men du i Sverige, du bara klagar och försvarar mördare och barnavlivare och våldtäktsmän. Det är folk som inte alls skall försvaras. De skall som du känner igen från dina hemmatrakter bara avlivas, så enkelt är det. Du vet att vi har samma värde för alla i det här landet, ni avlivar, så därmed skall vi också avliva obehagliga och olämpliga och ociviliserade.  När vi börjar med den straffsatsen, då kan du ha anledning att vara rädd. Inte nu. Men du gnäller och klagar på svenskar. Ansvar tar du alls inte. Det är du och ni som skall ändra er. Inte vi. Men när den där stunden du är rädd för kommer, då ligger du Bilan högt på listan, på grund av dig själv. Du ökar hatet mot invandrare, det är ditt eget och andra invandrares eget fel. Ju mer du skriver som du gör desto mer ökar du hat och förakt. Allt det där en naturens gång och går inte att stoppa. Du representerar hat och förakt. Vi förstår inte varför du gnäller utan att förbättra ditt eget liv som tycks vara odrägligt, så varför drar du inte? Stick och brinn! Fuck Off bruttan lilla! 

Som så ofta, en somalier var delaktig i gruppvåldtäkten i Sumpan i höstas. Nu finns han med i härvan kring rånet av pantbanken i förra veckan också. Du ser Bilan Osman, lägg sedan till somaliska gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan och somalierna som fixade en busschåffis och så all annan kriminalitet somalier har bakom sig. Visst begriper du att vi vill inte ha invandrare här, särskilt inte Somalier. Svar: Näää, du Osman begriper inte ert uppförande. Så du klagar och gnäller på Sverige i stället för att försöka göra somalier till civiliserade varelser.

Tänk om vi kunde ha haft våra fina bibliotek kvar i lugn och ro. På grund av invandrare måste i dag polis och väktare hålla ordning på invandrare som förstör rofylldheten i svenska bibliotek. Ni förstör för svenskar som vill förkovra sig. Sådant, förbättring, sysslar ni ju alls inte med. Ni bara gnäller och klagar och förstör.

 

Tänk när svenska allmänna simhus och bad var till för alla, men nu skall du och dina ha egna isolerade tider för era fanatiska extremistreligioner och traditioner. Vill ni vara här skall ni anpassa er. Punkt slut. Men på grund av svenska menlösa populister som politiker kan ni skapa en svensk menlöshet som sprider sig. Skam åt Sverige och svensk politiker. Men den menlösheten håller på förändras, var så säker! Varför pyser du inte innan du står i skottens linje? Det bästa med all skottlossning som ni skapat är att ännu så länge skjuter invandrare sig själv, och Sverige blir av med några, tack för det. Den dag ni skjuter mot svenskar, skjuter vi tillbaka, då är det krig som ni vill ha en verklighet. Då försvinner ni ur landet, var så säker. Ni blir utrotade. Det är ju den situationen ni arbetar för.

 

Tänk Bilan om Sverige kunde ha slösat miljarder på svenska skolans elever, NU går miljarderna till att försöka få invandrarungar, som är totalt ociviliserad, analfabeter och odrägliga, att lära sig läsa. Men de skiter i att lära sig svenska, de kommer inte till lektioner, de och dina sitter på lektioner och tuggar Chat och lärarna blir hotade och är rädda för sina liv på grund av somalier som hotar och skiter i skolan. Och Bilan, sådana försvarar du och skyller på Sverige.

 

Vår svenska välfärd, pensioner och äldres vård får inga pengar på grund av att du skall ha pengarna till ociviliserade varelser som alls inte passar in i vår civilisation. Kommunerna tvingas ta kostnader för sådana som du och dina och kommuner får inte pengar kvar till kommunens svenskar och deras boende och välfärd. Svenskar slängs ut från fina boenden för att du med dina skall flytta in. Svenska politiker som Maud Olofsson, Fredrik Reinfeldt och Erik Ullenhag har förstört Sverige. Men ni skall stoppas! Har du hört talas om ”Klanen Rädda Sverige”? Tänk så många sjuksystrar och skollärare kommuner och landsting kunde ha anställt för de pengar du och invandrare tar ur statskassan.

 

Tänk Bilan så många svenska kvinnor hade sluppit bli våldtagna om du och dina landsmän inte funnits i Sverige.

 

Tänk så många miljarder alla rättegångskostnader och polisutryckningar har kostat på grund av hedersmord, mord, våldtäkter, kriminalitet och rån och invandrares rasistiska förstörelse. Tänk om ni inte fanns Bilan. Tänk vilket fint land Sverige hade varit. Men du i dina extremistiska tankebanor förstår inte det tänket. Det är du för mycket rasist och fanatiker för. Och självkritik saknar du.

Till Nya Moderaterna, Tomas Tobé, Beatrice Ask, Ulf Berg, Per Bill, karin Enström, Johan Forssell, Ulf Kristersson, Jessica polfjärd, Elisabeth Svantesson, Camilla Waltersson, Cecilia Widegren, Matilda Malmgren, Marianne Ohrlander, Maria Abrahamsson, Amir Adan, Hanif Bali, Tobias Billström.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.