måndag 29 juni 2015

dynghålan med patrask - gävle


Till Gävle kommun, landshövdingen i Gävleborgs län, Sandvikens kommun, Hofors kommun, Söderhamns kommun. Arbetarnas bildningsförbund i Gävle, Landsorganisationen i Gävle, LO. Socialodemokratiska partiet i Gävle, Vänsterpartiet i Gävle, Miljöpartiet i Gävle, Länsstyrelsen i Gävle.

 


 

Till Arbetarbladet i Gävle med ”GÄVLEBO” som insändare.

 Till Muslimen som kallar sig ”Gävlebo” i blaskan Arbetarbladet som försvarar allt, bara det inte har med Sverige och svenskar att göra. 

Du muslim! Din heliga plats – moskekåken Al Rashidden Moské – är farlig som inrättning. Du och dina kompisar packar ihop er på gatan utanför så biltrafik är omöjlig. Några Gävlebor har funderat över om man kanske skall köra rätt in i den där ociviliserade barbarhopen av varelser som inte har vett i skallen att hålla sig inne i den där kåken du kallar moské. NI muslimer och potentiella islamister och terrorister SKALL INTE STOPPA TRAFIKEN I GÄVLE BARA FÖR ATT NI INTE HAR OMDÖME. Då måste kloka gävlebor tala om det för er. Det farliga igen med din kåk är som du säger att en gång i framtiden kanske gävlebor också behöver den. Just så, DU har moské för att ta makt och råda över andra och tvinga folk in i islamistiska övningar. Det är ditt mål, jävla ”Gävlebo”! Ta din profet i skägget och fuck off.
Varför tillåter Gävle kommun att kommunen säkert men sakta förvandlas till en plattform för att odla terrorister och extremister i denna moske Al Rashidden moské? Varför tillåter Gävle kommun föreläsare som är erkänt terroristbenägna att hålla tal i mosken Al Rashidden moské?
Är ni i kommunen alldeles bakom flötet eller är det medvetet att ni vill långsiktigt se Gävle som en härd för blivande terrorister och fanatiska varelser? Förmodligen är det så att ni vill ha terroristodling i Gävle eftersom ni inte gör ett skvatt mot utvecklingen. En utveckling som är etablerad sedan ganska länge, en utveckling som leder till förintelse av den svenska kulturen, men så vill ni ha det på Gävle kommun. Skitstövlar! Islamisterna säger att de otrogna skall straffas med döden, så vill ni ha det. Ni på kommunen vill att Gävlebor skall avlivas. Nu är det förstås så att bara ni på kommunen skall avlivas, övriga Gävlebor vill nämligen inte ha ert undanfallande för terrorister och extremister. Tar islamisterna över så blir ni på kommunstyret avlivade som otrogna, tar sharialagarna över blir ni avlivade av Gävlebor, så välj själva. Sicket vackert framtidsperspektiv ni politiker presenterar Gävleborna. Gävle var en fin liten stad en gång i tiden. Nu skäms folk för att tillhöra patrask och dynghålan Gävle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.