måndag 28 juli 2014

Tjyveri hos solidariska svenskar - zigenare- tjuvar- tjyveri av zigenare. Vakna svenskar! Zigenare tjuveriar!


 

Till zigenarslickaren Fårskalle Erik Ullenknopp och Migrationsverket med stasiministern som Dårledare. Folkpartiet och Nya Moderaterna, socialfascistpartiet, miljöpartiet med rasisten Ferm, justitiekanslern som delar ut slantar och regeringskansliets menlösa förutom kommunisten Jonas Sjöstedt med kamraten Andreas Norlén och justitieminister Beatrice Ask.(Det var väl inte hennes Sveghus som brann i går?)

Zigenarna är duktiga på att tjyva som vanligt enligt EXPO. Expo skriver att det är inte första gången som lovvärda alternativ till stöd för zigenare slutar med omfattande stölder. Teve förlorade en hel uppsättning köksporslin under tiden programmet till zigenarnas försvar sändes direkt. Nu har andra fjantskallar haft proziggmöte och under tiden som högtidliga tal och liknande hölls i zigenarnas intresse så gick zigenarna runt och knyckte mängder av mobiltelefoner bland de zigenarvänliga närvarande.

Det du Fårskalle Ullenhag, sådana är dom dina bröder och systrar, dina tjuvbrorsor, din tjyvsläkt, som du påstår byggde Sverige.

Du borde hängas på direkten din krake till Ullknopp som minister, det är som den roliga gossen Soran Ismail uttrycker det till ministerfolk: Du är dum i huvudet!  

Förmodligen  - och hoppfullt! - är det någon i framtiden som får en Guds kommando att dra till dig. Sådana dyker ju upp lite då och då i det pack du släpar till Sverige.

Hurra, hurra för våra byggare av Sverige, zigenarna, våra förfäder enligt Dåren Ullenhag – den store skitstöveln med en pay-back på sina axlar.

PS, Till justitiekanslern. Jag känner en äldre dam som inte får pengar så hon kan gå till tandläkaren och fixa gaddar så hon får åtminstone en tuggyta. Den fina damen känner sig kränkt över att bli behandlad så av Sverige när hon trots allt bistått landet med sitt liv och alla skattepengar genom arbetstider. Nu känner hon sig alltså gravt kränkt av staten och kanske justitieministern och justitiekanslern kan skänka en slant på grund av brottslig kränkning från statens sida? Eller är att vara kränkt reserverat för zigenare? Var nu hygglig och ta en grabbanäve pengar ur månadslönen och se till att tanten får en tandyta. Men det är klart i dagens Sverige är det inte realistiskt att tro att en äldre svenska skall få hjälp, sådan är otvivelaktigt ett privilegium ägnat invandrare och zigenare.

Visst är väl Sverige fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.