onsdag 2 juli 2014

Höglund och Helin - två rasister i verklighetens Aftonblad och media.



Till Aftonbladet, Expressen, Barometern, Svenska Journalistförbundet, Promedia, SVT, Eva Hamilton, SR, Uppsala Nya tidning, Bohuslänningen, Motala- Vadstena tidning, Norrköpings tidningar, Radio Malmöhus.

 

Tänka sig!

Nu håller Jan Helin och Elisabet Höglund med de gamla boerna som sa att vita är vita och svarta är svarta och aldrig skola de dela på maten.

Det var sådant som kallades rasism förr i tiden i Sydafrika.

 

NU  - I DAG skriver Jan Helin och Elisabet Höglund texter som säger samma sak. Elisabet menar att folk med totalt olika ursprung kan inte samsas och leva i fred tillsammans på något vis över tid.

 

Elisabet menar i Aftonbladet att de olika grupperingarna i Irak kommer aldrig att samsas och leva i fred, ty deras bakgrunder är för olika.

 

Många forskare, beteende vetare etc har sedan länge konstaterat att ”lika barn leka bäst”.


Och ÄNTLIGEN ser Jan Helin och Elisabet Höglund med två ögon på verkligheten.

 

När Elisabet skriver att de olika religionerna och etniska grupperingarna i Irak aldrig kommer att vara överens så hade boerna – Rasisterna – rätt, precis som Jan Helin och Höglund – lika barn leka bäst!

 

Sickna nesliga rasister Helin och Höglund har blivit på gamla da´r. Kanske är det ålder, mogenhet och erfarenhet som givit utslag!

 

Sent skall syndaren vakna.

 

Men / och medvetet driver Reinfeldt och Ullenhag och andra politiker Sverige till en intern nationell krigszoon. Det är bara fråga om tid innan vi har ett Irak i Sverige. Men då är både Ullenhag och Reinfeldt avknoppade så de bryr sig inte om landets framtid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.