onsdag 9 juli 2014

Chefredaktör och folkpartisten Maria Brander sänker Gävle?


  

Till Gävle kommun, Gefle Dagblad, Landshövdingen, Sandvikens kommun, Hofors, Gävle LO-distrikt, ABF i Gävle, Borgareskolan i Gävle, Polhemsskolan i Gävle, Co-op i Gävle, Valbo köpcenter, 9-ans köpcenter, Högskolan i Gävle, Länsstyrelsen i Gävle, Landstinget för Gävleborgs län. MittMedia. Förvaltningsrätten i Falun, DO, Diskrimineringsombudsmannen.

 

Chefredaktören Maria Brander, Gävle Dagblad säger att har medborgaren något hen tycker så säg det!

 

Jo, en tacke…………

 

Häromdagen besökte Bloggen en hyresvärd modell Allmänytta, inte i Gävle.

Där väntade ett äldre par, mannen hade för första gången tagit en promenad med rullator efter en hjärnblödning. De bodde tre trappor upp och kom för att de önskade flytta till bottenplan. Mannen satt inlåst på tredje våningen.

Svaret när de framställde situationen kom rappt och tydligt. Kommunboendet hade inget alls. Det var knökafullt med hyresgäster.

För dit hade invandrare anlänt och de hade fått allt som kunde bebos.

 

Så den hjärnblödande gamle svensken,

han fick allt sitta kvar inlåst på tredje våningen.

 

Inte tänker väl Maria skriva om sådana rasistiska episoder ur verkligheten?

 

Brander skriver om att snart börjar Gävles 100 000 stycken-medborgar-nivån närma sig.

Jo,jo, den nivån stinker mest och luktar illa.

 

Var skall alla bo?

 

Allmännyttan har inga bostäder och så redogör chefredaktörskan om läget hos Allmännyttan i Gävle, som alls inte längre är någon allmän nytta för medborgarna. Spännande att Gefle Dagblad tar ett exempel på svensk som bostadssökande. De där som utökar antalet kommun invånare är inga svenskar, alls inga Gävlebor, men de får bostad utan problem. Så det är klart att när en Gävlebo vill bo i Gävle eller flytta till lämpligare boende då finns inga bostäder eftersom alla invandrare har tagit allt ledigt boende.

Kan inte den där ”Svartkärringen” på Gävle kommun redogöra för sina extremistiska äventyr också på bostadsfronten?

 

Konklusion: Gävle kan inte fixa boende till svenskar och Gävlebor, men Gävle kan fixa boende till tusentals invandrare som tar allt som finns på bofronten och då blir svenskarna utan lägenhet – så enkelt är det.

 

Vad flera exempel skall Maria Brander ta upp i blaskan?

Tänker hon presentera en invandrarfamilj som berättar hur snällt Gävle är som bjuder dem på stor och fin och gratis lägenhet?

 

Det är som vanligt: svenskarna har inget värde.

Alla andra prioriteras.

Och det är ju faktiskt Folkpartiet, den där liberale Ullfjant som skeppar in alla främlingar.

 

Klart då att främlingshatet frodas och värre kommer det att bli, inte ens svenskar har hur mycket tålamod som helst. Vid Hötorget i Stockholm hördes det fridfulla samtalet mellan två turister tydligt från Norrland som sa att vad gör dom alla de där nere på Plattan? (en större samling muslimer hade något slags möte). Den ene sa att kan du fixa en kulspruta så lägger jag en kula i rövhålet på var och en när de vänder sig mot Mecka med rumpan upp i luften!

 

Tänk den dag när Ullenhags insläpp visade sig vara och gav upphov till massmord modell Norge eftersom någon stillsam svensk fick nog en dag och repeterade den norska akten. Kommer Fredrik och Fårskallen att straffas för anstiftan och planerat massmord då?

 

Hederliga och ärliga medborgare börjar vakna. Håll er för Guds skull undan från Folkpartiet i höst!

Briggen Gerda sjönk eller försvann, och nu vill folkpartisten Maria Brander ta Sverige med sig ned i djupet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.