torsdag 26 september 2013

.....Maria Leissner - en skam för Sverige




Till Maria Leissner
och Fredrik Reinfeldt med Åsa Romson och Gustaf Fridolin i sällskapet.
Här har du ännu en rapport om dina gunstlingar - zigenare. Hur kan du som borde vara normalt funtad försvara sådana krakar? Ingen folkgrupp är så hatad i hela Europa på grund av deras egen misskötsel, enorma kriminalitet och du bluddrar till deras försvar. Dom vill ju ha sina liv som de har. Varför skall du lägga dig i zigenarlivet. En av de svenska zigenarhövdingarna och även hans fru straffades för inte länge sedan och dömdes på grund av bedrägeri, stöld och en massa annat. Dom säljer sina små döttrar och vill inte arbeta. Du tittade givetvis inte på dokumentärfilmen om zigenare i Bulgarien, det borde du ha gjort, den handlade om hur även väl utbildade zigenare står och säger att det är deras eget fel att dom har det så här som de har det. Det du fjanttönt, det är deras egen verklighet, och sådana försvarar du. Om polisen listar zigenare så gör dom det på grund av nödvändig kunskap kring brottslingar, inget annat. Men du som politiskt korrekt kan väl inte tänka i en verklighetens bana. Du Leissner är en stor skam för Sverige. Du vill givetvis inte heller veta att i södra Europa finns enorma frukt- och bärodlingar som anlitar Europeer i tiotusental. De första åren tog man in mängder av Bulgarer och Rumäner och bland dom även zigenare från länderna, men snart nog visade det sig att zigenarna stal, skapade bråk och ville inte arbeta. Sedan förbjöds zigenare från Rumänien och Bulgarien, däremot anses normala Bulgarer och Rumäner vara mycket duktiga arbetare, men zigenarna är portade. Det du PK-galne tant, det är verkligheten men den vill du inte ta i. Som en dansk sa om svenskar, och politiker, ingen vill ta i skit, och svenska staten har en enorm toarulle dom lindar in allt i, och sedan blir det en grå massa. Det är du det, som inte vill ta i verkligheten. Du har väl sett till förstås att missa camping på västkusen och bli rånad av zigenare. Kanske har du sett i blaskor om vägpirater, tycker du att zigenare skall få härja som dom vill? Senaste vägpirats rapporten handlar om hur en zigenare tog fram ett järnrör och hotade en snäll dum svensk som stannade sin bil för att hjälpa. Varför gapade du inte om hur zigenare hotar med järnrör? Varför bråkar du inte om hur polisen listar motorcykelgängen, knarkare och andra kriminella grupperingar.................
Ur dagens blaskor:
Borås, en rumänsk liga. Två gubbar och tre tanter
vill se på klockor, och går ut med ur värda minst 200 000 kronor. Tjyvarna kändes igen genom kameraövervakning.
Kan tjyvarna kopplas till liknande stölder?
– Jajamen, säger polisen i Borås.
Det du Leissner, Sverige har blivit ett land som du och Åsa Romson och Gustaf Fridolin vill ha Sverige. Som Mona Sahlin sa, det finns för många vita svenskar i Sverige. Folk önskar mest att nästa vägpirat slår er med sina järnrör längs vägkanten. För du Leissner, du stannar väl för zigenare som vill kränga guld vid vägkanten? Och du kan väl diskutera järnrör med Thomas Mattsson, bör han inte skriva objektivt om alla som hanterar järnrör med aggression? Näää, zigenare är tabu, mest bara i Sverige.

Liksom förljugna svenskar som åker till de vanligaste semesterländerna och käkar "Negro" som alla tycker är goda. Men i Sverige är varan förbjuden och svenskarna gapar om rasism och förbjuder produkten de äter med välbehag längre söderut. Det är sådana som du det.


               Goda som tusan, men inte  i Sverige...........







































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.