tisdag 3 september 2013

...Daniel - chefredaktör - Arbetarbladet.................se bild och regelverk därom--Mona Sahlin och Stefan Löfven, får inte publicera stolta och glada sossar i Arbetarbladet i Gävle. Vad säger sossarna i Gävle kommun?

Arbetarbladet får inte visa glada och stolta medborgare................sådan är han Daniel Nordström som beslutar sådant om socialdemokratins karaktär.
Vad säger Mona Sahlin som nu inte får publicera socialdemokratiska jägarkvinnor som är glada och stolta över sitt byte. Och VAD säger Stefan Löfven, när Arbetarbladet förbjuder glada sossar på bild?

Ja, ja, å så, den där Daniel som chefredaktörar på Arbetarbladet igen, nu rullar han vidare på sitt gammelfascistiska vis och kommenderar vad bilder folk skall klara av att titta på i den där blaskan. Nu får ingen se en glad och stolt jägare som kanske har arbetat både länge och duktigt för att göra som Daniel en sen kväll, gå hem och vara belåten med sin insats. Men se, det går inte i Daniels fascistoida tillvaro. Daniel skall besluta över andra. Denne Daniel skall minsann bestämma över vad Gävlebon skall få se i blaskan. Glad och stolt, det är egenskaper en socialdemokrat tydligen inte får ha. Tänk nu efter, kika på Daniels porträtt som syns väl varje dag i blaskan, vem har beslutat att han får visa sitt anskrämliga beläte till knopp?
Visst ser väl karln eländig ut i bockaskägg och flintis och med ett synnerligen märkligt huvudformat??????  Tittar man på trofébilder med djur och folk i blandad kompott----ser man då verkligen, särskilt stor skillnad på trofédjuret och Daniels porträtt????  Bloggen vet inte alls, men får Daniel som chefredaktör synas på bild med sitt anlete, så får väl den här glade jägaren, som dock inte får synas, visa sin trofé i alla fall, som är så lik?


 
Vad är vad och vem är vem?
Eftersom TT, Tidningarnas telegrambyrå, Sveriges Radio, radio Gävleborg och SVT, Sveriges Television tycker Arbetarbladets nya beslut är roligt kanske de kan få Daniel Nordström att förklara ännu mer om sitt personliga tyckande som leder till socialdemokratisk tvångsregel.
Vad säger Jägarorganisationerna, Svenska Jägareförbundet och Riksjägarna?? Förmodligen tycker de inte Nordströms regelverk är värt att kommentera. Han siktar ganska högt, den där Daniel på Arbetarbladet, vad händer som nästa Arbetarbladets profil? Nu har Arbetarbladets åsiktsstyrning och publiceringsförbud av allehanda, nu har Arbetarbladet bildförbud och vad kommer som tredje grej från Daniel????????
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.