onsdag 4 september 2013

..Invandrarens bäste vän Ullfjant och Erik Flinfager - angående verkligheten och verklighetens folk ,


 
 
Till Regeringen, Sverige.
 

Skulle de här raderna egentligen skickas? Lämpliga eller ej? Tja, om det tvistar de lärde, men slutklämmen blev att Herr Erik Ullenhag bör få läsa ord och rader som nedan, det bör vara i hans eget intresse att ta del av folkets tyckanden, därför kamrat Erik, håll till godo………..

 

Till den Ullige Fårknoppen med några ord från den vardagliga dagen bland svenskar och inte diplomerade främlingar:

Du som helt är utan kontakt med verkligheten, du gör nog rätt som håller dig borta, hör här: Du kan faktiskt stå på vilken lokal som helst nuförtiden, och ta dig en stor stark och snart går snacket, det är synnerligen vanligt att folk drar gagga om invandring, den svenska vardagen är fylld av invandringsord och dig Ullfjant, som en direkt följd, folk säger nuförtiden att ”den där borde man vrida om nacken på”, folk säger allt möjligt om dig, det låter på stan som om ingen skulle låta dig passera en mörk kväll i en mörk gränd som talessättet lyder. Folk föraktar dig på ett genuint och sant vis, det handlar inte om ölsinne, det är inga konstruktioner, svensken i gemen vill gärna vrida om din knopp och avliva dig, många skulle nog göra det utan att fundera, om de fick åtalseftergift, att slippa få straff för att göra Sverige en tjänst – avliva dig, borde vara en självklarhet, så bedrövligt säger folksvensken om dig, men du har själv fostrat gamla hederliga svenskar att säga och tänka så om dig, så, man kan säga, det är ditt eget fel. MEN att du alls får folk att säga sånt om dig, det är alldeles bedrövligt av en hög politiker. Du Erik Fårskalle, skall inte prata om demokrati, du är mer ett typiskt exempel på kriteriet enligt uppslagsboken på en fascistoid varelse. Bloggen har hört ord som att det är dags att hyra in en Brevikare i samband med dig och dina insatser. Som folk pratar om dig ter det sig mindre troligt att du kommer att dö en normal död. Många vill så länge de lever, som det låter, göra upp med dig, om du finns åtkomlig. Det är otäckt att ni politiker fostrar trevliga normala medborgare och hyggliga svenskar att bli sådana, som folk i sin attityd till dig, visar att de är. Men du får skylla dig själv, du begriper tydligen inte vad du gör mot andra människor och ta de här raderna som en hygglig solidarisk information, du ligger dassigt till ute på stan. Det kommer du nog att göra så länge du lever, ingen svensk kommer att glömma dig. Du har fostrat hyggligt folk till nästan galenskap, som till exempel den farbror som Bloggen träffade som tillfällig besökare i Stockholm och som sådan tittar man på Hötorgsplattan från ovan och då säger denne fine farbror som nog är svart i tanken, att han önskade alla de där muslimerna som syntes runt honom, att de stod på knä och bad på Hötorget, och då ville denne sympatiske man ha en k-pist och stå där uppe där han stod då, och så ville han skjuta magasin efter magasin rätt in i rövhålen på alla bugande muslimer som stod i rad på Hötorget, det du, Erik Skitstövel. Sådana människor skapar du av hederliga svenskar. Men det skiter du i.

Den din attityden räcker för att folk skall förakta dig så de till och med pratar om att hyra in en Brevikare på dig. Du borde inse att folk genuint avskyr dig Ullskräp.  En dag kommer du förmodligen att tvingas ångra dina insatser, under mindre behagliga former. Som sagt, detta sagt, som lite skvaller hur vanliga skötsamma svenskar ser på dig och dina insatser. Hyggligt skvaller va?????? Nu får Bloggen kanske skit som golare.

PS. Du, Ullknopp, visst är det väl bra att dina terroristpolare dör i alla möjliga aktiviteter, som legoknektar eller vad det heter på muslimska………, då blir det några färre att betala från svenska socialen. Bloggen är väl insatt i en person som jobbat som legoknekt i Afrika, den personen vågar inte ens tala om att han varit legoknekt, eftersom det är enligt svensk lag förbjudet att jobba som legoknekt, men när dina muslimska terroristkompisar åker hit och dit och knektjoihidarbtar som legoknektar så går det bra, då säger varken du eller någon annan myndighet ett ord, så nu vet vi andra att vill man tjäna en hacka i den svenska arbetslöshetens tidevarv, så, ta jobb som legoknekt, den svenska lagen gäller inte längre…..väl betalt kan det faktiskt vara……anslut till Kongogalningarna, de behöver alltid förstärkning, sköter du dig kan du få jobba för Mugabe som är svensk favoritpresident, eller dra till Sydafrika, där plockar ANC fortfarande åt sig yrkesmördare, så dra du glade svensk för att tjäna dina syften, och bäst är att hoppa in hos Syriens regerings trupper, de betalar faktiskt mer än vad oppositionen betalar, för du tror väl inte att de här ”svenskarna” som dör i Syrien jobbbar utan ersättning??? Sååå dum är du väl inte……….OK sköt om dig, legoknekta så gott du kan och vill, svenska lagen om förbud att jobba som legoknekt är inte längre  i funktion, sådant är Sverige, nu för tiden.

PS. Du Erik, lägg av ditt lille-gosse-charmige-FLIN på bilder som visar plytet på dig. Folk går i taket och blir galna bara de ser dig med ditt flin på bild.

Så där, nu har du fått lite från verklighetens folk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.