torsdag 26 september 2013

....Herr Oisin på Aftonbladet - förljugen, som lindar in skiten i en stor rulle toapapper.




Den gode Oisin Cantwell på Aftonbladet tycker att polisen i Skåne och Malmö har mycket att ta i tu med och refererar till gammal använd vokabulär, om de nu är sanna, som polisen i Malmö har använt enligt Oisin Cantwell. Gode Oisin, kan det möjligen vara så att poliserna på fältet hos polismyndigheten i Skåne lever närmare verkligheten än vad du gör bakom ditt skyddade redaktionsbord. Vilken normal biologisk varelse som helst får ibland nog. Då slår man folk på käften, säger elaka saker och använder fula ord, det är allt bara naturligt. Har du inte den mekanism inbyggd så är du Oisin onormal. Men det är som en av landets mest kända kolumnister skrev en gång: han har aldrig upplevt ett folk som är så benägna att utrota sig själva som svenskar, verkar som om svenskar inte har någon överlevnadsinstinkt. Du Oisin, varför gapar du inte i dina rader om när polisen kanske listar kriminella MC-gäng, knarkligor och pedofiler och andra grupperingar? Det är det polisen gör med zigenarna också, det har inget med etnicitet att göra. Gillar du de där vägpiraterna? När vägpirater hotar snälla människor, som stannar för att hjälpa, med järnrör. Varför skriver du inte om det? Jo, du gör det inte enbart för att det är zigenare som hotar med järnrör. Och zigenare är oskulder och det lidande folket i dina naiva fjantiga PK-ögon, så är det. Märker du inte hur PK allt mer tappar mark, och fler och fler "tunga" namn skriver att de är less på PK? Läs Birros senaste kåseri som ett litet exempel, då får du rader om dig själv. Vet du att i Sydeuropa anställer stora bär- och fruktföretag tiotusentals med säsongsarbetare från Rumänien och Bulgarien? De är kända för att arbeta bra och leva schysst under arbetsperioderna. I en början ingick zigenare också, men snart konstaterade odlingsföretagen att zigenarna misskötte sig, de stal, var arbetsslöa och skapade bråk bland sina landsmän. Så, zigenare får i dag inte arbeta på de sydeuropeiska odlingarna, men andra bulgarer och rumäner har fortfarande sitt goda rykte som bra arbetskraft. Det du Oisin, det är zigenare i ett nötskal. Du talar om flera hundra års lidande. Dom har sig själva att skylla, så enkelt är det.
En enda gång i livet har Bloggens granne stått i en bar och fått drinken stulen av ett fruntimmer som helt sonika sträckte fram armen och svepte glaset. Det var en zigenarbrutta. När grannen reagerade sa hon: Jävla snåla svenskar. Osin, när dina skyddslingar beter sig civiliserat får de heller inget problem att bo världen runt.
Vore Bloggen zigenare skulle han kanske oförskämt nyttja ditt efternamn som ett skämt, det skulle i sig ha viss relevans kring din person kan man tycka, med tanke på dina rader då och då, men nu blir det inte så, för Bloggen är ingen zigenare. Och du Oisin, så länge ordet zigenare står  i svenska akademins ordbok, skall svenskar prata svenska och säga zigenare, och svenskar pratar normalt inte romska eller vad det heter, så varför försöker du prata zigenarspråket?  



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.