torsdag 19 september 2013

.............Centerpartiets solnedgång står i zenit.

 
 
Som Centerpartiets utlovade landsbygdspolitik säger, så skall landbygdens liv förbättras. Här kommer Värmländska centerpartister med Annie Lööf i spetsen på väg till stormöte bland bönder och småbrukare.
 
 
 
 
Annie Lööf lovar och lovar, och gaggar exkrementer efter exkrement och aldrig kan hon inse att hon helst bör hålla truten. Visst passar det väl med ett munbälte på Annies matöppning?
 
 
 
 
Annie pratar och pratar men aldrig kommer hon till dörren, precis som klockan, går och går, men når aldrig målet. Borde inte centerpartiet inse att solnedgången står i zenit?
 
 
 
 
Visst skulle det väl passa bra att Annie och hennes kompis som leder centerpartiets barnstuga och den där innehållslösa Pärmen eller Färmen eller vad det skall vara, visade lite självkritik? Men icke! När Annie Lööf talar om att alla skall komma hit eller att alla skall resa dit, så passar det nog bäst att Annie med sällskap hoppar in i fågelholken och gömmer sig för evigt eller reser bort för gott.
Varför skall tre totalt omdömeslösa varelser få lov att sitta och gnugga i sig en massa skattepengar, när andra behöver slantarna?
 
 
 
 
Sitter den på Annie eller Eskil?
 
 
 
 
 
Här ger väl  Centerpartiet karaktär till sin organisation och verksamhet inom partiet?
Kortet är Centerpartiets eget, som reklam för sina medlemmar, "grisfolket"?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.