torsdag 1 oktober 2015

Mona Sahlin är blind - Margot Wallström ser.


 

 

 

Blinda Mona Sahlin!

Men hon fortsätter att stå vid gränsen och krama våldtäktsmän och mördare välkomna till Sverige.

 

Åtminstone tycks Margot Wallström ha syn och förnuft i behåll:

 

Sverige ska bekämpa IS våld mot kvinnor

Tar över ordförandeskapet i internationell aktionsgrupp Wallström (S): Vi ser att fler och fler våldtäkter och övergrepp äger rum.

 

Jasså. Politikerna borde ha sett samma sak som vanligt folk sett i åratal! OOOhhhh vá duktiga ni är - menlösa politiker börjar få medborgarnas sunda förnuft????????

Och hur skall Margot bekämpa? Knata in i islägren och låta sig våldtas som en solidarisk gärning och just när det går för isgubben så sticker Margot kniven i ryggen på den svartklädde? Eller hur skall Margot bekämpa???? Det är den stora frågan.

Men Margot vill som Mona Sahlin ha en telefonkoppling till isgossarna där hon samtalar och säger att ajabaja, nu skall ni isare sluta med de där fasonerna. Tolvåriga flickor tycker inte om att bli våldtagna, det förstår ni väl? Så sluta nu att våldta! Så har Margot Wallström tänkt sig sin insats mot våldtäkter från Isherrarna.



Till Regeringskansliet, Till Riksförbundet för sexuell upplysning, Dagens Nyheter, svenska dagbladet, norrländska socialdemokraten, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Stockholms socialborgarråd, Anders Danielsson, Invandrarvärket, Vänsterpartiet, Till alla som tycker Sverige skall skötas om först, sedan annat. Stefan Löfven, som varken ser eller hör medborgare utan föredrar sitt storhetsvansinne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.