söndag 18 oktober 2015

kommunisten - vänsterpartisten Christina Höj Larsen önskar bajs


M-ledningen anser att kommunerna ska kunna förbjuda tiggeri.
Endast kommunisten Christina  Höj Larsen önskar bajskorvar utanför sin dörr.

 
Ändra strukturer

I stället för att låta kommuner förbjuda tiggeri tycker vänsterpartiets Christina Höj Larsen att man bör ta tag i de strukturer som gör att människor tvingas tigga.

– Det är med ändrad struktur vi måste  bekämpa fattigdomen, inte förbjuda tiggeri. Vi svenskar måste invadera Rumänien och Bulgarien, vi måste avliva de två ländernas politiker. Vi svenska kommunister måste se till att zigenare som aldrig någonsin under århundraden och över hela världen lyckats anpassa sig till arbete och civilisation inser sin lathet. Det här gör vi lätt på en förmiddag och resulterar i politik som ekonomisk rättvisa, säger Christina Höj Larsen från sitt elfenbenstorn varifrån Larsen skall döma världens tillstånd. ”Leve Stalin, Mao och Lenin och rättvisan” utropar Christina Höj Larsen från sitt elfenbenstorn! 

Den tidigare justitieministern säger att en anledning till förslaget är det ökade antalet hatbrott som skett de senaste åren. Den före detta justitieministern vill att det svenska folket skall höras i debatten.

Den argumentationen köper inte Höj Larsen som motsäger sig vad det svenska folket vill. Höj Larsen vill införa kommunistiskt enpartistyre som diktatur och envåldshärskande i kommunistisk anda. Att lyssna på svenska medborgare är främmande för Höj Larsen men hon säger samtidigt:

– Att förklara förbud mot tiggeri med att man vill bekämpa hatbrott är en rimlig tankegång eftersom det svenska folket låter sina röster höras genom att bränna ned flyktinganläggningar, sparka på tiggarnas muggar och spotta på drägget som inte vill jobba. De där enkla yttringarna är bara början på svenskarnas ageranden som kommer att övergå i massmord, organiserad avlivning och mycket annat i form av medeborgargarden eftersom ställföreträdande rikspolischefen säger att polisen har situationen under kontroll. Den snuten ljuger. Även zigenarhövdingar, bland annat zigenardrottningen i Sverige har i Sveriges Radio förklarat att de vill leva som de gör. -Det är vår kultur, sa zigenardrottningen från SRs studio. Hatbrott bekämpas genom att fokusera på objekten som måste anpassa sig i det civiliserade samhället.

-      Kan de inte anpassa sig har de inga rättigheter, så enkelt är det, borde Christina Höj Larsen inse även om hon är kommunist och revolutionär med anarki som önskad samhällsform.  

Sverige är en plats där man inte jagas bort bara för att man är fattig utan för att tiggarna inte lyckas leva civiliserat och göra som folk gör i västerlandet. Vi svenskar vill inte ha zigenare som bajsar mitt i stan som i Umeå. Bara kommunisten Höj Larsen önskar skitkorvar utanför sin dörr.

- Det är en otroligt sorglig utveckling i ett välfärdsland som Sverige att zigenare inte lyckas anpassa sig till civilisationen, säger Christine Höj Larsen.
Till Dagens Nyheter, Flamman, Tidningarnas Telegrambyrå, TT, Sveriges Radio, Studio ett, SVT-Nyheter, Rosenbad, riksdagens samtliga delegater, Regeringskansliet, Åsa Romson, Stefan Löfven, Miljöpartiet, ETC, MittMedia, Bohuslänningen, Kvällsposten, Aftonbladet, Lena Mellin, Nya Wermlandstidningen, Folkbladet, Västerbottens-Kuriren, norrländska socialdemokraten, Barometern, Rikspolischefen, Rikspolisstyrelsen, Socialstyrelsen, DO, Diskrimineringsombudsmannen, Jan Björklund, Erik Ullenhag, Anders Danielsson, Migrationsverket, SKL, TV4-Nyheter, P4-Radio Malmöhus, Blekinge läns tidningar, Journalisthögskolan Södertörn, Poppius Journalistskola, Regeringskansliet.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.