måndag 22 oktober 2012

......................Sänk Gazaskutan, Maria-Pia och mångmiljonärer till deckarförfattare..


När en global utredare inom pressbranschen reste världen runt och kom till Palestina och Sverige undrade han hur det kommer sig att svenskar lägger sig i, så mycket i Palestina och Gaza situationen.

Ja, det är en relevant fråga.

Jämfört med Palestinier så finns massor av folk världen över som har det betydligt värre än Palestinier.

Varför gråter inte svenskar över alla dom människorna?

Njae, det blir så långt att åka båt då, säger nog Palestiniaslickarna. - Jag blir sjösjuk om jag åker båt för länge, säger kanske en annan Gazaterroristliknande svensk?

Varför är svenskar så engagerade i att tycka synd om Palestinier?
 
Allt är elände från Israels sida säger svenskarna. Och åker ut på äventyr över havet för
att visa något, men vad?
 
När svensken säger att Israel stänger av allt så är det en lögn. När svensken säger det finns ingenting i Palestina så är det en lögn. När svensken säger det är ett stort fängelse  i Gazaområdet, så är det en lögn.
 
Det handlar om att Palestinier inte alls är solidariska mot sina egna. Palestinier skiter i alla som inte har pengar.
 
När teveprogrammet Korrespondenterna visade sitt reportage från Gaza låg där bekvämt på divan en Palestinier och sa att hos honom finns allt att köpa. Mannen ägde en tunnel in i Egyptien. Den blev han stormrik på, och dyr när folk ville köpa av honom. Palestiniern sket väl högaktningsfullt i svältande bybor och grannar i Gaza.
Det var deras problem. Sådan är den, solidariteten i Palestina.

Kan någon påstå att en taggtråd kan vara anledning till att öknen på ena sidan av taggtråden blommar och att öknen på andra sidan taggtråden är ett torkande sandhav?  Självklart inte.
 
Det beror på dom som bor på respektive sida av taggtråden, givetvis.
 
Tänk alla miljoner och miljarder som gick till Palestina genom det statliga Sidas, tjänstemäns, goda viljor som alla kom från 1968-årsbanan med vänsternäven knuten bland våra skattepengar. Vart tog pengarna sin väg? Jo, de hamnade i dåvarande populäre Palestinagubben Arrafats fickor som gav de svenska slantarna till sin fru som shoppade för miljoner  och hade egen lägenhet i Paris. För all del, bättre att fransmän får våra skattepengar än bedrägliga Palestinier som bara skyller på andra men gör intet själva. Så enkelt är det.
 
Om Palestinierna vore solidariska mot sina egna hade befolkningen det mycket, mycket bättre, men Palestinierna är simpla kapitalister och ett herrefolk som inte klarar sig själva.
 
Tänk om de politiskt naiva båtsvenskarna kunde få Gazafolket att ta hänsyn till andra, sluta skjuta oskyldiga civila Israeler och försöka anstränga sig, då vore båtresan värd något, men nu,
 
SÄNK PRÅMEN!









 
 
 
 
 
 
 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.