tisdag 16 oktober 2012

..........Ozonhålet mindre än på länge!!!!!!!!!!



Vad säger nu de där miljö-mupparna som varnat för att ozonlagret är på väg att försvinna på grund av att människan missköter sig?

Då dör vi och jorden slocknar har de sagt i alla år. Domedagen har varit på gång.

Men nu i år, säger de inte ett ord - för i år är ozonhålet mindre än på länge.

Så när miljöfjantarna varnar för jordens undergång, då fixar naturen till det, alldeles själv.

Miljö-mupparna har bara gapat och skitsnackat. Så gör de alltid. Kan inte folk lära sig att miljöpartiets Åsa Romson bara gaggar och varken kan eller vet ingenting, och framförallt har hon aldrig torrt under fötterna. Tant Åsa och miljöpartiet borde inte få finnas i den politiska världen, och det gäller även hennes föregångare.

Tänk när de gamla pålitliga kylskåpen fanns i världens hushåll. Då blev kylskåpsgasen så farlig att jorden skulle också då gå under och allt levande förgiftas av kylskåpsgasen. Miljöfjantarna krävde att alla kylskåp skulle bytas ut och populistiska politikerpolare gick på lögnen om gasen. Kylskåpsindustrin fick mer att göra än vanligt och fixade jobb åt folk, det var det enda fina med miljöfjantarnas ide att byta klskåp. 

Bloggen sa under den tiden att när alla kineser och negrer har bytt skåp, då skall också Bloggen byta kylskåp. Ännu har inte alla kineser och negrer bytt kylskåp och inte Bloggen heller. Och Jorden lever vidare.


Nu är det dags för nästa domedag kring ozonet, men tvärtemot miljö-nupparnas gaggeri så är ozonhålet mindre än på länge.

Vad säger då miljöfjantarna?

Jo, de säger ingenting.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.