måndag 3 september 2012

...mona s som halvfigur.......når aldrig någonstans.....



Kan nu inte denna halvfigur? Mona S gå hem och laga mat åt sin familj? Och vara nöjd med det, som så många andra kvinnor världen över. Mona S var nog söt och go i sin ungdom, och tyckte det var spännande med invandrare, blev med barn och sedan dess har hon varit invandrare trogen.

Mona försöker påstå ditten och datten, men aldrig presenterar hon argument som duger till verkligheten.

Mona S likväl som Gudrun S, kräver att bara för att de har ett extra hål mellan benen så skall de favoritiseras. Men sådan ser inte verkligheten ut. Mona S duger inte som sossechef, Mona S duger inte som internationell fackbrud. Mona S duger inte som internationell sossechef. Har Mona S något kvar mellan ögonfransarna så stannar hon hemma och sköter om familjen, som de flesta fruntimmer.
PS
 Mona S sa en gång i en intervju på svensk teve att vi svenskar skall klara problem med invandrare, vi är utbildade, vi känner till problem som kanske kommer att dyka upp, vi svenskar skall inte behöva ha problem med invandrare även om andra länder uppenbarligen har problem. Mona S tycker som det låter att vi svenskar är den där övermänniskan? Var det inte Hitler som försökte sig på att förklara tyskar som övermänniskor? Har Mona S samma livs – människoåskådning som Hitler?  

Vi svenskar skall vara bäst och klara allt som inte andra folk klarar, per automatik?  jo,jo........................

 Men ännu en gång har Mona S misslyckats med sina flosker.
Titta nu på det lilla samhället med massor av somalier. Det samhällets svar blev Mona S:s svar på hur vi svenskar skall krävas på att vara övermänniskor.
Faktiskt så är även svenskar alldeles vanliga människor, och då blir det som det blir just nu i den lilla somalibyn någonstans  i Sverige. Och den här byn lär inte vara den sista byn där folk tröttnat på Mona S:s  filosofi om att svensken skall klara det andra inte klarar.
Men så länge hon får stöd av det där fårklantskallelammet U lär nog inget förändras. Mona S och Gudrun S kräver grädd-fil på grund av ett extra hål mellan benen.
De lyckas indoktrinera en alldeles onödigt stor mängd infantila? varelser. LEVE öppningar!!!!!!!!!!!!!

 









 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.