fredag 28 september 2012

..Korkade svenskar.........????????????



När en sossebrutta dansar krigsdanser med revolutionära kurder så borde väl medborgaren inse att sossar kan vara likadana som kurder - de slår ihjäl sina familjemedlemmar som inte passar kulturen och sossen kan med andra ord vara vem och göra vad faaaan som helst. Varför skall Sverige ha sådana medborgare? Som avlivar sina egna familjemedlemmar?
Men det är klart Mona Sahlin sa i en turkisk tidning att Sverige har ingen kultur, och då tycker väl Mona att vi skall genomgående införa kurdisk tradition, bara Mona slipper bli ihjälslagen för att hon med stor sannolikhet har knullat runt under sina resor, till exempel resan till Thailand som svenska skattebetalare betalade, eller bli knuffad från en balkong.............eller halshuggen????????
Det här landet är ju på väg åt helvete!!!!!!!!!!!!!!
Å andra sidan har förstås Mona stöd från folkpartisten Bengt Westerberg som står i teve och säger att vi skall anamma invandrarnas traditioner och deras kultur, se så vackra färger vi har på Hötorget nu för tiden......Vad Westerberg glömde var att säga att: se så många dödsfall och mord vi har tack vare invandrare, ojaha, svenskar skall lära sig av invandrarna.......det är klart - Bengt Westerberg är ju anhängare av Gudrun Schyman och han deklarerar sig som feminist, så folk borde förstå..............











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.