söndag 15 april 2012

............. OM GRUNDLAG FOTO OCH CORREN



Till Charlotta, ansv utgivare – Corren.

Jösses så Charlotta hävdar sin ställning som ansvarig utgivare! Nu basunerar hon minsann om att det är alls inte fotografen eller någon annan som skall avgöra vad som presenteras i Corren! För då upphävs minsann grundregler! Det är hon, Charlotta, som avgör och bestämmer. Så det så. Annars som sagt bryter man mot svensk grundprincip. Det var Charlottas första hänvisning till grundens regler.

Att en ny eventuell kommande lag kan straffa en fotograf för lagbrottsfotografering är givetvis inte bra för någon. Man måste skilja på att ta en bild och att publicera. Jo, och Charlotte säger att det skall hon avgöra i lugn och ro på redaktionen. Låter kanske rent av lite vettigt. Samtidigt annonserar Corren efter bilder från kreti och pleti som tog en bild med sin mobil???????  Gratispöbeln???  Eller vad?  – som Charlotta utnyttjar medvetet.

Charlotta tycker att det är ”oroande att politiker är beredda att kringskära grundlagsfästa rättigheter under tryck från snabbrörliga opinioner”. Precis så säger Charlotta Friborg, ansvarig utgivare av Corren. Därmed gör hon sig själv omöjlig. Hon – Charlotta  - gör precis som dom hon kritiserar. Hon begår grundlagsvidriga beslut och bestämmer mot grundlagen eftersom det för stunden är politiskt korrekt att göra och tycka si och så och HON – den allsmäktiga- Charlotta -sitter på sin redaktion och bestämmer över grundlagar om svensk yttrandefrihet, så fungerar Corren – i dag.

Därmed bryter Charlotta, ansvarig utgivare av Corren, mot svensk grundlag. Charlotta tycker tydligen att andra skall inte bryta mot lag och ordning, men hon själv skall kunna göra det. Hon säger som en uppmaning till Betaric Ask att slänga det nya foto-lagförslaget i papperskorgen. Frågan är om inte Charlottas gaggeri och attityd, som från en övermänniska, mot medborgarnas åsikter och yttranden, också skall slängas i papperskorgen. 

Charlotta borde tipsa sig själv med orden: Du Charlotta, det står en papperskorg under ditt skrivbord! Släng ditt agerande och åsikter som bryter mot grundlagern över yttrandefrihet i papperskorgen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.