måndag 30 april 2012

.................Ljug i Aftonbladet..........


Nu pratar också chefredaktören Jan,
för Aftonbladet, om hur folk ”hatar”,
hakar på gör chefredaktören Sven Johansson för Arbetarbladet.

Ordet har snart ersatt ”rasism” –
i dag hatar alla allting,
så fort en människa säger sin åsikt hatar man.

Om jag konstaterar att Janne Wängman har stora fötter, hängslen, en stor buk och ser för jävligt styrd ut
på olämpligt vis en eftermiddag på krogen, då skall jag absolut inte säga det. För nu är den nya grejen att jag hatar Janne Wängman om jag säger så. I verkligheten säger jag bara min mening och tycker Janne Wängman är världens schysstaste polare.

Men senaste svenskfloskern enligt den svenska så kallade korrekta mediepöbeln är att uttalar jag en åsikt så hatar jag.
Jag hatar Janne Wängman bara för att jag säger vad jag tycker om hans kläder, det är det senaste i svenska korrekta mediefolkets attityd och värderingar. Men som sagt, i själva verket gillar jag Janne Wängman stort och anser han är en bra karl.

Så numer gäller enligt den svenska korrekta mediepöbeln att säg aldrig något, om vad du menar och tycker, för då hatar du!

Ljug förfaan, håll Sverige rent!!

Så vill svenskmediepöbeln ha det.

Ta till exempel Arbetarbladet. Där pågår en debatt om invandrare. Där uttalar både chefredaktör Sven Johansson och officiella invandrartjänstemän, som Maud Lindgren, asylgruppen i Gävle - intressenter som tjänar storkovan på invandrare, att andra medborgare hatar - när dom påpekar olika vardagsverkligheter.

Det är som vanligt!
I Sverige har  sanning och verklighet ingen plats. Den som talar är rasist, och nu är det nya att den som talar han hatar.

Visst är väl Sverige fantastiskt.

Chefredaktör Sven Johansson, Arbetarbladet, skriver i samband med artikelserien om invandrare och frågar sig: - Vad skapar en människosyn så fylld av hat?
Möjligen en sådan som Sven själv eftersom han vägrar att ta i, skriva och prata om den verklighet som existerar. Medborgarna hatar inte alls, de bara uttrycker sina åsikter, men det kallar den socialdemokratiske chefredaktören för hat. Förr kallades sådan åsiktmyndighet för diktatur, öststaters
statstvång etc. Nu gäller det dock en socialdemokratisk representant på Arbetarbladet. Får medborgare inte alls vara med, då gör dom säkert enligt Sven Johanssons och socialismens dogmer - revolution. NU när chefredaktören står inför en verbal revolution i form av medborgarnas åsikter, då pratar Sven Johansson om medborgarnas hat. Sådan är den väl, fascismen, med sina övermänniskor? Sven Johansson, chefredaktör på Arbetarbladet, anser uppenbarligen att han är för mer än mängder av andra medborgare. Läskigt att han får kalla sig chefredaktör och representera socialdemokrati?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.