söndag 16 augusti 2015

skolbarn och korkhuvuden på statsmän


Till Stefan Löfven, SocialOdemokratiska partiet och Carin Jämtin

Hur kan en som kallar sig socialdemokrat styra in en ordförande för islamistiska – potentiell terrorist – varelse i Sveriges innersta regering?

Hur kommer det sig att moskéer byggs nästan i smyg?

Är Du Stefan, statsminister och dessutom Carin Jämtin korrumperade?

De ni involverar – islamister etc – de är alla vana från deras kultur och tradition i sina hemländer att betalar man inte, får man inte.

Så, Stefan Löfven. Hur mycket har du fått som gåva genom den stora islamistiska- terroristorganisationen – moskén, som du är kompis med, och dess högsta huvud??

Var vänlig tala om för det svenska folket varför du har en islamistisk minister i en svensk regering, en person som politiskt tydligt försöker ge utrymme åt islamister?

Du kan inte svara på frågorna för du skiter i det svenska folket. Ingen svensk väntar sig ett svar. DU Stefan är en unikt menlös och värdelös statsledare.

Varför släpper du in skolungar när du vet att det varken finns lärare eller skolbänkar för ungarna? Är du totalt knäpp i skallen?

Varför sätter du analfabeter som är 16 år i klass 6 i en svensk skola utan att de två eleverna varken kan läsa från sitt hemland, de är analfabeter, eller har gått i skola. Hur skall de då kunna gå i svensk skola? DU din förbannade skitstövel är orsak till all nedgång i Sverige. DU Stefan Löfven är en person som inte ens går in under det norrländska ordet ”klyftig”. DU Stefan är inte klyftig. DU Stefan, är snarare korkad och rekommenderas återgå till svetsen eller var faan du möjligen passar!

 

Till Regeringskansliet, Arbetarnas Bildningsförbund i Stockholm, Arbetarnas bildningsförbund i Umeå. Sandvikens kommun, Malmö kommun, Göteborgs kommun, Gävle dagblad, Smålandsposten, Bohuslänningen, Ystads allehanda, Dala-Demokraten, Falukuriren, MittMedia, Jonas Sjöstedt, Norrköpings tidningar, Norrländska socialdemokraten. Luleå kommun, Landsorganisationen i Stockholm, Landsorganisationen i Malmö, Landsorganisationen i Jönköping, Landsorganisationen i Jämtland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.