fredag 7 augusti 2015

Irena Pozar - totalt inkonsekvent.i Expressen


Till Irena Pozar, Expressen

Hej du Irena! Tänk att du vågar skriva att du är tacksam för att ha fått hjälp av andra människor. Du och din mamma i nödläge får hjälp! Herre Jösses! Hur vågar du säga att du är tacksam? Nu får du vänsterpöbeln på dig. Först med den röda fanan går Somar al Naher och efter kommer lille plutten Patrik Lundberg knallande, båda Aftonbladet och båda hävdar att en person som du inte alls skall känna tacksamhet och efter Somar och Patrik knatar en massa skränande illaluktande Södermalmare varav många finns på redaktioner. Och ingen av dem inser att en människa kan vara tacksam.
Tja, bra gjort i alla fall, att du skrev du var tacksam. Det visar att du har hyfs i knoppen och lite anständighet också. Med andra ord: lite förnuft.

Å andra sidan blaskar du till nästan hela krönikan i övrigt. Du pratar om självklarheter, icke sa Nicke, sådana finns knappt. Du pratar mot bättre vetande. Det finns sakliga vetenskapliga förklaringar och fakta som förklarar varför folk och djur gör som de gör, men sådant bryr du dig inte om. Till slut skulle du nog gå med Somar och Patrik och skälla på dig själv, bättre och mer konsekvent blev inte din text.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.