måndag 3 november 2014

Magnus Hagevi på Linneuniversitetet


Till redaktionschefen Svenska Dagbladet, Till regeringskansliet, Till Svenska Dagbladet, Till Linneuniversitetet, Till rektor Linneuniversitetet, Till socialdemokratiska partiet, Till Riksdagens ledamöter, Till TT, Till Vänsterpartiet, Till Miljöpartiet, Till Åsa Romson och Gustav Fridolin, Till Dagens Nyheter, Till tidningen Barometern, Till P4 Radio Kalmar, Till Smålandsposten, Till Jönköpings-Posten.

 

Magnus Hagevi, docent i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet yttrar sig:

– Till sist handlar det om ifall väljarna uppfattar att regeringen levererar sina vallöften, att ekonomin går bättre. Då kommer det här att vara ett mindre problem. (Ang förtroende för regeringen)

Tänk att docenten inte har sunt förnuft som folket.

Det handlar inte om ett mindre problem.

Vart går miljarderna som den lille gossen Fridolin skall skänka invandrade skolelever som inte bryr sig ett jota om skolan. De varken kan eller vill bry sig om Sverige och skolan. Nästa PISA visar att svenska skolan tagit ännu ett steg ned på stegen. Det tar hundra år att renovera den svenska skolan. Alla fakta, forskning och sunt förnuft och kommuners statistik visar att invandrarna ligger bakom den dåliga skolan och socialt förfall. Skolan blev skräp när invandrarungarna kom och det blir bara fler. Kommuner, forskare och allt sunt förnuft säger att det är så.

Folket har sagt så snart under årtionden men docenten Hagevi hänger inte med.

Herr Docent Magnus Hagevi har uppenbarligen inget förnuft.

Samma gäller för den allmänna politiken. Löfven fortsätter i samma spår som tidigare och pladdrar om öppna hjärtan. Folket är trött på sådan rasism. Därmed blir Löfven lika hatad som Erik Ullenhag och Reinfeldt, så enkelt är det. Stoppa invandringen. Så enkelt är det. Och det tycker folk sedan årtionden.

Alltså: det handlar inte om ”ett mindre problem”. Men det är väl utanför docenten Magnus Hagevis förstånd.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.