tisdag 7 januari 2014

...Till Tant Maud Olofsson, den där overkliga som fanns gråtande i kullisserna och nu endast snyltare.


 


 

Länder beslutar att invandrade medborgare som reser till Syrien och krigar i Islams tecken skall förlora sitt medborgarskap och pass. I Sverige hyllas de.

 

Afghansk man häktad för grov hustrumisshandel.

 

En knivskars i lägenhet i Malmö. Polisen har hämtat in tolv personer.

 

Problem med kackerlackor blir allt vanligare i Sverige. – Vi vill inte bo kvar, säger Hevin Ali.

Dessutom är löss hur vanliga som helst nu för tiden och TBC och tarmparasiter rapporteras öka i takt med allt fler invandrare.

 

SEXUELLT OFREDANDE En 29-årig makedonier döms av Växjö tingsrätt till en månads fängelse för att sexuellt ha ofredat en kvinna på äventyrsbadet Aqua Mera i simhallen i Växjö.

 

Så här säger en av KDs ungdomar:

Utvisa kriminella invandrare och frånta dem sitt svenska medborgarskap!

Det du Måddan! Enstaka klok politiker finns även i Sverige!

Taxi är som du Maud Olofsson vet en invandrarverksamhet i dag, och totalt misskött. En bilägare har försökt anställa förare med ingen förare vill köra vitt, de kör men bara om de kan ha a-kassa och samtidigt köra svart. Det Maud, är dina nybyggare.

 

GROV MISSHANDEL En asylsökande med afghanskt medborgarskap häktad

för att ha misshandlat sin fru så grovt att hon fick föras till sjukhus

 

 

Mona Sahlin anmäld till DO:

År 2000 sa Mona Sahlin så här i en intervju:
- Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska.



För några decennier sedan var gruppvåldtäkt ett praktiskt taget okänt begrepp, nu är det vardagsmat. Och hos polisen märker man av den råare attityden, i synnerhet inom vissa grupper.

En svensk-somalier dödades i går morse. Somaliern lär vara rutinerad al-Shabaab-krigare – med andra ord, somaliern hade Sverige som bas för att planera mord och terrordåd i sin egenskap som islamist.

 


 


 

 


 

Nödvändigt med väktare på badet

Aq-va-kul i Malmö!

 

 

Sverige är på väg åt helvete!

 

 


 

 


I Trollhättan är samtliga elever invandrare, och var tredje nyanländ.

Betygen blir också därefter.

 

Ytterligare fyra greps i en bil där tillhyggen också hittades. Detta efter att en av de misshandlade männen fått ett hotfullt samtal från anhöriga till de först gripna.

 

Jag struntar totalt i vad kulturvänstern tycker! Jag förbehåller mig rätten att tycka att som svensk ska vi få ha pepparkaksgubbar

  i Luciatåget. Undan för undan ska vi utesluta traditioner bara för att vi tagit hit folk från Afrika och Mellanöstern som kulturvänstern fjäskar för. Vi ska värna om de få traditioner vi har kvar. Folk från Afrika och Mellanöstern är väldigt traditionsbundna så varför ska inte vi vara det!

 


En brutal och utdragen fejd mellan två släkter bakom mordförsöket på den 12-årige pojken i Borås.

                  Bomb hos SD-politiker

 

Pensionärer lever i fattigdom. Tiggare, dårar och arbetslösa ökar ute på stan.

 

 

Kvinna ”föll” från balkong. Polisen grep en man. Polisen blev attackerad av manliga släktingar.

 

 

Tre personer gripna för stöld – De sitter hos oss och ska förhöras, säger polisen. Rubriceras som stöld och inte snatteri. I bilen satt en 33-årig man som delaktig.

 

 

 

 


 

Amerikansk studie visar att mångfalden är destruktiv och försämrar den sociala sammanhållningen.

 

 

 


 

 

 

Tja du tant Maud Olofsson, det där var bara några saxade rader ur några blaskor de senaste dagarna. Du är säkert stolt över dina Nybyggare som förstör Sverige. Det var du som började propagandan och nu har du Åsa och Annie och de andra i släptåget. Önskar dig dina resterande år fulla av all Djävulskap och elände som existerar och hoppfullt tar någon av dina somaliska terrorister hand om dig…………..Terroristerna annonserade ju om syriska kvinnor vid fronten för att krigarna skulle bli av med stressen. Du Maud, du bör väl ställa upp solidariskt. Du får säkert några kronor, så får vi slut på ditt snyltande av svenska skattepengar för du gör ju inte ett förbannade dugg för att förtjäna de slantar du lägger till på ditt konto. Du – C-snyltare! Gå till Syriska fronten och gör terroristerna glada, du är väl solidarisk? Jasså, inte det heller? Du kan väl övertyga Annie om att göra en insats vid fronten, så blir vi av med henne också……….






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.