onsdag 29 januari 2014

..Stridshingsten, död och avlivad? som Virtanen? på Aftonbladet.



Stridshingsten är död!

När Fredrik Virtanen som icke stridshingst i Aftonbladet debatterar och argumenterar är det obehagligt återkommande hur han ser på svenska pensionärer som störande i samhället, hur han prioriterar och har all förståelse för mördare, rånare, våldtäktsmän och annat slödder som ofta är juridiska kriminella och invandrare, men det och dom vill inte Fredrik Virtanen låtsas om.

(Du har hittat en tycker du smart ordlek som försvarar Reinfeldt på ett kul sätt. Tyvärr fungerade inte tekniken på denna dator och den bild som skulle ha legat här, den gick inte att lägga in på just den här lilla specifika platsen i Universum, bara för att Virtanen skulle få se en bild han aldrig sett tidigare. Bilden föreställer en nyskjuten vit vild hingst och ser kanske lite otäck ut med allt rött färskt blod och den vackra vita hästen som ligger platt på marken. Den bilden ansågs illustrera att din gode vän Stridhingsten är död men som sagt, du missar nu den symboliska bilden. Men tänk dig att här, där de här raderna tar plats, skulle ha legat en dödsbild på en vit stridshingst som symbolmotiv och kommentar på dina rader i ditt kåseri om statsministern, kanske det går att fixa nån gång så du får se bilden, jag tror du skulle i din vita skinnkostym och som besutten medelålders pippinätt mansgris ha sagt över bilden:

Usch, så äckligt…………….som vilken feminist som helst).

Det är otäckt hur en redaktör med makt kan indoktrineras. I dag, i dagstidningen, står om hur polisen avsätter många miljoner för att utvidga sitt sociala arbete i invandrartäta områden i särskilt Tensta och Rinkeby, där de haft punktbevakning tidigare, men nu, nu skall vi skattebetalare sätta in ytterligare flera miljoner eftersom polisen anser att det sociala arbetet behöver utvidgas över Stockholm. Du Fredrik Virtanen, kan du inte inse att om de där som skapar behov av sociala polisinsatser inte fanns i Sverige, då kunde staten lägga de många miljonerna på sjukvård och pensionärer i stället. Skall det vara så svårt för dig att fatta? Hur kan en svensk redaktör ha sådan moral och förljugenhet du visar?

Du borde vara förbjuden när du på klassiskt fascistmanér skapar och tvingar fram folks ställningstagande mot eller för svenskar contra brottslingar och när du på klassiskt manér slår ut debattörer-kollegor visar du en Besserwisserattityd över det gängse och att du Virtanen inte accepterar demokratiskt framförda åsikter visar din diktatorspersonlighet du har i sinnet, men som du döljer väl med dina ordspel. Sluta att försöka indoktrinera lättledda svenskar med dina dogmer!

Hur kommer det sig Fredrik att du inte tror på eller lyssnar till invandrare som upprepar oftare och oftare och fler och fler invandrare säger att politiken kring dom är galen och att svensken har fel attityd? Varför tar du inte till dig vad invandrare själva säger, folk med stor erfarenhet av verkliga livet.

Nä, du Fredrik, du är just en sådan där besserwisserstövel i brunt och som du säger en vit medelålders man som tycker du är överlägsen andra. Därmed är du snarare rasist än något annat du inbillar dig att du är.

Du Virtanen försvarar en odemokratiskt fungerande statsminister, en rejäl skitstövel som skiter i vad medborgare anser, och det applåderar redaktör Virtanen, då lägger han sig på samma låga nivå eller lägre än den han själv kritiserar och pratar om.

Du Fredrik Virtanen, Stridshingsten är död, skjuten, avliden, avlivad, icke levande, (se den tänkta bilden men du får väl som sagt se den framför dig ändå som vision), så och bör du Virtanen också vara som konsekvens för dina sympatier till en död värdelös inkompetent stridshingst.

Bäste Herr Fredrik Virtanen, du anar tydligen inte alls i din brist på klokhet och sunt förnuft, hur många icke politiska medborgare som tycker som ovan, vi är varken kommunister eller Sverigedemokrater, vi vill bara ha förnuft, men så kan du aldrig, stackars indoktrinerade svenske vite, rasistiske välmående medelman, aldrig tänka.

Du är en skam som medborgare.

PS. Vill du kan vi fixa avprogrammering från din robotattityd och vänsterextrema galenskaper.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.