fredag 1 april 2016

svante lönnbark, region gävleborg


Tjena Svante!

Du gör dig själv patetisk när du sätter din säkerhetssnubbe på polisen!

Det är ingen faan som ställer sig med kättingar framför kajen på Gavleån, den kön ser du inte och har aldrig sett. Har du ingen som helst fantasi?

Det är som Unni Drougge kommenterade under Gotlandsveckan: Så säger man ju!

Unni hade lagt ut hela sin fråga på sociala medier: vem vill skjuta Jan Björklund --- på sociala medier.

Ingen brydde sig.

Du Svante vet att du är illa omtyckt av alla Gävleborgare. Hade du lite självrespekt lämnade du jobbet, men du håller dig kvar med alla medel. Det innebär inte att folk står i kö för att ge dig en plats i Gavleån. Du gör dig själv fånig med polisanmälan, oavsett vad den leder till. Det finns kanske någon stackar jävel som får straff och skit för det, men det skiter nog berörd i.

Läs nu noga texten som lokalblaskorna visar upp så handlar den om vad stockholmare säger och gör. Men lokala media har överfört stockholmstext till att du hotas med ”fixa ståplats etc”.  Det står ingenstans att DU skall ha en ståplats i Nybroviken, inte heller i Gavleån. MEN folket anser du kvalificerar för denna status. Håll dig till verkligheten som i det här fallet mest är vad Unni Drougge sa: SÅ säger man ju! När hon framförde frågan: Vem vill skjuta Jan Björklund? Jan an sa inte ett knyst om den meningen. Jan blev inte ens rädd.
Skärpt dig Svante, du är illa omtyckt. Du får lov som offentlig person att ta smällar, men inte faan skall lokalmedia tillåtas blanda ihop dig med vad stockholmarna har för etablerade uttryck. Som sagt: varför hoppar du inte av jobbet och skapar lugn och ro i ankdammen?

Till Region Gävleborg, Gävle kommun, landshövdingen Gävleborgs län, Svante Lönnbark, Polismyndigheten Gävle.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.