onsdag 29 februari 2012

GAMLA KÄRRINGAR UTAN VÄRDE - i Sverige.

Gamla kärringar! - De é bare te å bunta ihop!
Och stopp i säck!

Se på småländskan i Thailand! Varmt och gott och smafullt krubb ville hon ha, men se då träder S in. Ajabaja! Ingen garantipeng till gammelkärringen inte! Men när Maud Olofssons nybyggare återvänder hem för att leva på statspengar de aldrig har bidragit till och bygger hus och anses stormrika i den by som var så förfärlig att S måste ge invånaren medborgarskap, DÅ går det bra att skicka pengar som jag och du dragit ihop. Så går det till i den globala låtsasvärlden som S tror sig vara del av: den ene lurar den andre, så enkelt är det väl?
DÅ - när nybyggarna som aldrig tivdes i det rasistiska och isofobiska landet S återvänder hem, får dom alla möjliga slags utbetalningar, till och med när dom är döda, men i hemlandet lever de i lyx. 
VI, svenskar, vad får vi? Vi får ofta sämre ekonomiskt stöd än Mauds nybyggare som varken gjort något eller lärt sig svenska.
Kan man som svensk bli registrerad som invandrare? Hur gör man? Verkar vara en bra affär.
Till vilket land skall svenne dra för att bli ompysslad och få löneavi i postlådan utan att att anstränga sig ett jota?

Skicka överlevnadsgaranti för tusan till den småländska gamla respekterade och avundsvärda krutkärringen i Thailand.

Medan S betalar för fyllda fängelser med nybyggare etc, medan S betalar för extra polisstyrkor på grund av Mauds importerade allehanda nybyggare, så slänger S samtidigt ut en gammal tant till Sibirien. 

Fy faaan för svenska politiker.
Det var bättre förr. Då hade till och med en politiker lite sunt förnuft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.