söndag 27 mars 2016

annies nolla rullar sin väg - FRAM för traktorupproret


”Jag sitter mitt i kortegen just nu. Vi är 40-50 traktorer och vi har ett led på en kilometer, säger Fredrik Nordin”.


HEJA TRAKTORUPPRORET!!
Hyllning till Fredrik Nordin som fixade till traktorupproret!

Fler svenskar som Fredrik!

OCH INTE är det nollerskan nollan Annie Lööf som sitter på traktor, hon som lär luncha på Riche var dag.

Inte är det Centerpartiet som fixar traktorupproret! Centerpartiet bryr sig inte om landsbygden. När Annie pratar småföretagare tänker hon på invandrare som öppnar skolagning på Söder i Stockholm. Annie på centern och Anna på moderaterna är de två som snackar mest exkrementer bland alliansens menlösa.

Centerpartiet har fullt jobb med att sudda ut gränserna till Sverige, och att dela ut pengar till kriminella och Annie som lär sitta i lyx på femte våningen längs Strandvägen i Stockholm väntar nog på Somalier som skall krypa in mellan benen så hon har inte tid. Centerpartiet och Annie Lööf och den där Hedesundagossen Anders W Jonsson skämmer ut Sverige och dessutom gästrikar som är hederligt folk tills Anders fyllde på med allehanda som skapat kriminalitet, misshandel, mord och mycket annat färggrant och berikande i Gästrikland.

MEN TRAKTORUPPRORET

duger de inte till!

 Till Tidningen Land, Centerpartiet, Jan Björklund, Arla mjölkbolag, Riksdagskansliet, Maud Olofsson, liberalerna, Bensinpumparnas centralorganisation, Livsmedelsbutikerna rikshuvudkvarter, ICA, Konsum, Hemköp, traktorernas riksgrossister, Vallhundarna sällskap, Svenska Kennelklubben, Husdjurens vänner, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Expressen, Östersundsposten, Länstidningen Östersund, Norrländska socialdemokraten, Falu Kuriren, Sollefteå kommun, Dala – Demokraten med stalinisten gaggaisten GG, Härnösands kommun, Sundsvalls kommun, Bodens kommun, Arvidsjaur kommun, Dorotea kommun. Centerpartiet i Östergötland, Centerpartiet i Växjö, Centerpartiet i Malmö, Centerpartiet i Halmstad, Centerpartiet i Sundsvall, Centerpartiet i Falun, Centerpartiet i Gävle, Centerpartiet Linköping. Centerpartiet Motala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.