onsdag 9 december 2015

nyfascisterna


Den svenska nyfascismen talar:

Jag bryr mig inte om vad folket tycker”, säger den svenske socialodemokratiske fascisten Stefan Löfven. Han sägs vara statsminister i Sverige.

”Det handlar om att skapa fler jobb, få ner arbetslösheten, stärka skolan och sjukvården. Det är det vi jobbar på och det är det som i slutändan kommer att räknas vid valet 2018”, så säger infantilt naiva Carin Jämtin för Socialdemokraternas menlöse Stefan Löfven.

Carin Jämtin borde veta i dag att ”Det handlar om att få svenska folkets förtroende genom att slänga ut så många invandrare som möjligt och avbryta intaget av främlingar”. Så borde Carin säga och inte ge stöd till en statsminister som rent tydligt och klart säger i media att han bryr sig inte om vad medborgarna tycker. Att inte bry sig om vad folket anser visar på en fullblodsdiktator, rasist och fascist  = Stefan Löfven.

 ”Vi kommer inte att stirra oss blinda på opinionslägen vid enskilda månader, utan vi tittar på vilka utmaningar Sverige står inför” säger den korkade Carin Jämtin. Hon vet givetvis att utmaningen handlar om att få bort så många terrorister och liknande som möjligt och ut ur Sverige. DET är folkets vilja men sanning bryr sig inte den naiva Carin Jämtin om. Hon bluddrar bara vidare i sin politiska gegga.

Landsorganisationen, LO, Sveriges Kommuner och Landsting, Regeringskansliet, Liberalernas Erik Ullenhag, Aftonbladet, Göran Greider grejar inget på Dala-Demokraten, MittMedia, Jonas Sjöstedt, Annie Lööf, Centerpartiet, Löfvens Nyfascistiska sällskap, Jon Karlfeldt, Alev Akbas, Maria Ferm, Göran Hådén, Ylva Johansson, Aida Hadziallie, Annika Strandhäll, Teresa Carvalho, Expressen, Lars Lindström, Gustav Fridolin, Mehmet Kaplan, Ulla Andersson, Rosana Dinamarca, Christina Höj Larsen, Karin Rågsjö, Sollefteå kommun, Anders Ygeman, Elvir Gigovic, Erland Kaldaras, Emir Selimi, Carina Nilsson kommunalråd Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade, finns mängder av bilder och texter i de äldre inläggen.